Marta Piñero

Oprichtster van LEER SPAANS ONLINE

¡Hola! Ik ben Marta. Ik ben Spaans, gepassioneerd door talen en lesgever.

Laat me even iets duidelijk maken: OOK JIJ KAN VLOEIEND SPAANS SPREKEN!  Jij kan zelfs JE EIGEN zijn in het Spaans! Dit is SUPER goed nieuws, toch! Je hebt Spaans gevolgd. Waarschijnlijk via avondschool. En dat was leuk, maar je ziet geen echte evolutie meer. Je begrijpt veel en kan ook een beetje spreken. Maar soms vind je de woorden niet. Spreken blijft zo moeilijk!! Hoe komt dat toch? Ik weet wat het is om een vreemde taal te leren. Ik heb het zelf ervaren, met het Engels eerst en daarna met het Nederlands. Ik kan niet wachten om je te leiden door deze fantastische weg van een taal te leren en vloeiend te kunnen spreken.  Als dat moment er is, is het gewoon weg ZAAALIG! Dat is puur vrijheidsgevoel! Dit moet je ook kunnen voelen, ik wens dit ECHT voor jou! Dankzij mijn jaren in het buitenland ben ik veel meer bewust geworden van mijn eigen taal en van mijn oorsprong. Daarom leer ik zo graag Spaans aan andere. Maar als expat in Vlaanderen is vloeiend communiceren in het Nederlands altijd een prioriteit geweest. Ik wist dat ik erbij wou horen. Ik wou mijn eigen zijn ook in het Nederlands. Ben je ook een reiziger of een (toekomstige) expat? Ben je een Spanje liefhebber? Ik help je vlotter communiceren in het Spaans, zodat je je beter kan integreren in Spanje en een betere band kan creëren met de lokale bevolking. Dit is wat het leven er eigenlijk over gaat!! De Spaanse cultuur, de gewoonten, de gastronomie zullen op de voorgrond treden tijdens onze online afspraken! Hou je ook zo veel van goed eten, reizen, films, genieten met vrienden en familie? Dan komt het zeker in orde! Boek een gratis proefles en ik zal je eens uitleggen hoe de lessen zouden eruitzien. En ik kijk er ook naar uit om meer te weten over je doelen en interesses. Kook je ook graag? Bestel een pakket van 10 of 15 lessen en krijg mijn gratis e-book erbij met 10 lekkere Spaanse recepten in het Spaans. Jammie! ¡Que aproveche!